fredag 26. februar 2010

Turen går til Sør-Spania 
 
Dunnisbabyen i sin fine, gule solhatt:)


På denne tida i morgon er Dunnismannen, Dunnisbabyen og moi i Sør-Spania på ei vekes etterlengta ferie. Flyet går grytidleg i morgon tidleg, og går alt etter planen står me på spansk jord klokka tolv i morgon føremiddag. 

Det meste er pakka og klart, no gjenstår berre å få unna litt småtteri, før eg kan setje meg ned og slappe heilt av...vel, spørst om eg klarer det, då...kjenner allereie reisefeberen herje i kroppen. Det er ei stund sidan eg har vore ute og reist så langt no, og eg må innrømme at eg ikkje er så altfor glad i å fly...elska å fly heilt til eg fekk barn...brått så vart eg ein stor smule redd for å fly. 

Denne gongen går turen til fastlandet, til ein liten stad like ved Altea og Benidorm. Her skal me slappe av, lade opp batteria og kose oss med utflukter, god mat og ein deileg forsmak på våren/sumaren. Temperaturen i området har allereie vore opp i 18 grader og det lovar godt.


Ei stund spøka det litt for turen. Onsdag denne veka oppdaga eg nemleg ein lekkasje/fuktskade på soverommet vårt...og vart sjølvsagt veldig fortvila.
 Etter rapportering av skaden og lange samtalar med både den eine og den andre, kunne eg pusta letta ut og fortsetje å pakke.

No skal me prøve så godt me kan å "gløyme" lekkasje og alt arbeidet som ventar oss når me vender attende til Bergen, og leve livets late dagar i Spania.

Hasta luego!

God helg til alle som kikkar innom!

7 kommentarer:

Pia sa...

Akkurat sånn er det med meg og - jeg har reist masse, og tatt fly i mange merkelige land. Men har aldri vært redd. Etter at jeg ble mamma derimot...blir nesten verre og verre for hver gang vi flyr. Men det skal jo være en av de tryggeste måtene å reise på.
Ha en riktig flott tur! Deilig å komme seg bort fra snø og kulde!

Linn sa...

lucky you!!
Kos dykk masse! :O)

*klemmar*

Rosa sa...

Åh, so deilig! Eg skal sjølv til Sør-Spania i mnd-skiftet august/september, men då på kurs ;)

Håpar de får godt vèr og gode dagar på tur. Redsel for å fly veit eg mykje om. Den har "alltid" vore der, og vart _ikkje_ betre etter at jentene mine kom til verda.

Godt å høyre at det ordna seg med lekkasje òg, det er ikkje kjekt når vatnet tek sine eigne vegar...

God tur!!

Patina-H sa...

Høyrdes deilig ut med ferie til litt varmare strok. God tur ! :)

Heidi {FruFly} sa...

Så deilig, det er deg vel unt! Jeg har en venninne som har bodd i Altea og er ganske godt kjent i området etter mange besøk der. Håper dere får skikkelig fine temperaturer og kan gå lettkledd en uke, det gjør nok godt for kropp og sjel. Kos dere masse! Klem Heidi

★ Heidi ★ sa...

Heisann! Du beskriver virkelig det som har skjedd med meg ogsaa... Det med flyskrekken... Men barn har det blitt mye verre aa fly desverre. Regner med vi blir redde pga alt ansvaret vi har naa. Tenk om vi skulle bli borte for vaare smaa?!
Haaper dere har kost dere masse i Spania?! Vaeret har vel vaert litt si som saa, vi hadde jo verste sn¨stormen her forrige uke! Helt utrolig merkelig. Og fremdeles herjer kaos litt lengre syd hvor de har vaert uten ström i dagesvis. Er jo ikke forberedte paa dette vet du;)
Ha en finfin dag du ogsaa:)
KLEM!

cherryblossomgirl sa...

Hei kjære du!
Titter innom for å ønske deg en fiiin uke!
Håper turen deres var herlig...!
Solskinnsklem fra meg til deg :)