mandag 22. mars 2010

SpaniaEg har plukka ut eit lite knippe bilete frå Spaniaturen i byrjinga av mars. I dag har eg sett igjennom alle bileta me tok på turen og kjende at eg lengta attende...
Me hadde ei opplevelsesrik veke der nede, og eg trur nok at eg kjem til å reise ned att, om eg skulle få mogelegheita til det, men då vil eg reise om sumaren.
Me budde midt oppi appelsinlundene like i nærleiken av Alfaz del Pi. Ikkje langt unna låg byane Altea, Albir og Nucia, og litt lenger unna låg Benidorm. Me var innom alle desse både ein og to gongar, og aller best likte eg gamlebyen i Altea...der var det utruleg fint og nydelege motiv over alt.
Litt sol og varme gjorde utruleg godt...me var så heldige å få nokre dagar med temperaturar opp mot og over 20 pluss...elles var det stort sett overskya og regn. 
Turen var ein deileg forsmak på våren og sumaren...og eg kjem til å leve lenge på denne.
Her heime har snøen endelg sluppe taket og våren er i anmarsj. På laurdag såg eg snøklokker i ein hage, og i går kom ungane inn med greiner med pusekattar...Herleg!
Elles ventar me på svar ifrå forsikringsselskapet ang fuktskaden på soverommet og håpar me snart kan gå igang med oppussing, så me kan flytte inn att...om ikkje så altfor lenge. Frykteleg kjedeleg å gå sånn og vente og ikkje få gjort noko...
Vel, det trengst litt "oppusssing" ute på altanen, òg...og det treng eg ikkje vente med, heldigvis...

Fin veke til alle som kikkar innom!

6 kommentarer:

Heidi {FruFly} sa...

Hei!
Nå har jeg ventet og håpet på Spania-bilder fra deg! Kjempefine bilder som gjør at jeg drømmer meg helt bort. Jeg har jo en venninne som har bodd i gamlebyen i Altea i mange år og jeg har vært der mye på besøk. Utrolig koselig å tusle rundt i gatene rundt kirkeplassen og kikke i de mange håndverksbutikkene. Fint å høre at dere koste dere, hører det er skikkelig vårlig der nede nå. Og heldigvis begynner jo det å ligne noe her hjemme også:) Klem H

Pia sa...

Flotte Spania-bilder! Og velkommen hjem!

cherryblossomgirl sa...

Velkommen hjem igjen kjære du!
Så herlige bilder du viser! Kan tenke meg dere hadde det deilig på ferie! Mmmm....! :)
Håper det snart blir avklart med fuktskaden deres, vet alt om hvor frustrerende det kan være...!! Og hvor lang tid disse tingene kan ta! Vær ved godt mot!!!
Ønsker deg en fiiin uke! Klem fra meg :)

Raluca sa...

how beautiful photos!!!You captured so well the local sunny atmosphere!
And you are so lucky to have suuuch a beautiful faminly!!
best of wishes from DK,knus og kram

cherryblossomgirl sa...

Titter innom for å ønske deg en fiiiin påske kjære du!
Stor god påskeklem fra meg!

Rosa sa...

Åh, så vakre bilder! Fantastiske fargar!!

kjenner eg gler meg endå meir til mi veke der nede i august/september. Då er antakeleg vèret både varmare og meir stabilt òg, vil eg tru.

God påske til deg og dine!