torsdag 18. februar 2010

Sol ute, sol inne...

 


Det er så utruleg deileg når sola kikkar inn i stova! Eg kan kjenne kor ho varmar og kan nesten ikkje vente til det er varmt nok til å sitje i solveggen ute på altanen. Gler meg til å rydde opp der ute;  kaste vissne og vinterdvaske lyngplantar som har lege begravd under snø i eit par månader, og plante nye påskeliljer og andre vårplantar i krukker og kar. Det må nok vente ei stund til, for vinteren klamrar seg fast her i Bergen by. 
Nok ein strålande dag her i Vestlandet sin hovudstad, med sol og kuldegradar. Men må nok nyte sola inne i dag, for DUNNISguten er enno litt pjusk etter at eit nokså hissig magevirus inntok heimen i går natt. Sjølv håpar eg at det ikkje utviklar seg til meir enn den småkvalmen og hovudverket eg har for augneblinken...*håpe*
Mariekjeks og sitronbrus går ned i små porsjonar der borte i sofaen, medan Cars rullar over skjermen. Eg har planar om å slenge meg på sofaen så snart DUNNISbabyen sovnar. Strikke litt og nyte enno meir varmt i koppen:)

Ha ein fin dag!


3 kommentarer:

drømmer på landet sa...

Håper du har kost deg masse i dag!
Og ja, det skal bli deilig å sitte i solveggen og kose seg!

Klem,I

cherryblossomgirl sa...

Håper du holder deg frisk og rask og nyter noen deilige solstråler innimellom! Merker at jeg begynner å glede meg veeeldig til påsketider nå!
Ønsker deg en vidunderlig helg ♥
Håper dere alle er friske i heimen nå :)
Klem fra meg ♥

Heidi Margrethe Wangen sa...

Haaper Dunnisbabyen kommer seg fort. Her har vi vaert gjennom det samme. To barn med magevirus. Jaja, höres visst med til vinteren det:) Gleder meg ogsaa tl vaaren, noe helt sinnsykt faktisk. Men forleden dag var det faktisk varmt nok til aa nyte en liten stund i solglötten paa balkongen, herlig:)
ha en riktig god helg og kose deg med strikketöyet. Nyskjerrig paa hva det blir jeg! Haaper du viser etterhvert?
KLEM!