torsdag 26. november 2009

Utfordring 2
Eg har fått ei ny utfordring, denne gongen av Min Morfars Hus.

Denne utfordringa er ikkje så ulik den eg fekk av MammaBlogg fra Australia for berre litt sidan, men kva gjer no det! Sidan eg synest det er slik stas med slike utfordringar, tek eg denne òg, eg...dessutan så kan eg velge bilete denne gongen, og det er jo kjekt..:)
No har du sikkert skjøna at utfordringa går ut på å finne fram bilete frå fotomappene mine..:)
Denne gongen skal eg velge eit bilete frå mappe fire og eit frå mappe sju...fritt valg, som sagt! 

Då eg bestemte meg for å begynne å blogge i september, var eg i grunnen litt usikker på kva eg skulle blogge om...skulle det vere ei slags dagbok der eg dokumenterte dagens innhald i tekst og bilete, eller ein stad der eg kunne fylle på med alt mogeleg uavhengig av tid og rom...Kanskje eg skulle blogge kun om interiør eller handarbeid, eller kva med ein fotoblogg...tek jo vanvittig med bilete, då. Vel, eg bestemte meg til slutt for å vere litt "brei" og at bloggen skulle famne om:D agleglig

U undring

N ytt

N ostalgi

I nteriør

S kapertrang

M ammaliv

o g

R ett som det er...


Så mykje interiør har det ikkje vorte enno, så......på biletet frå mappe fire, får du ein liten titt inn på soverommet mitt. Der inne heng det nokre bilete...dei to øverste kjøpte eg for mange år sidan, på eit blomsterbinderi i heimbygda mi, og det nederste biletet har eg teikna sjølv.
Så stoppa eg opp ved dette biletet, i mappe sju, av to søte Fil de Fer lykter kjøpt på ein interiørbutikk i Bergen...hugsar ikkje namnet på butikken no i farta..:)


 Eg har sett at denne utfordringa har gått rundt omkring ei stund no, så eg sender den vidare til dei som måtte ynskje å ta den ;)

 1 kommentar:

cherryblossomgirl sa...

Tusen takk for koselig kommentat inne hos meg!
Gleder meg til å se bildene av innpakningen! :)
Ønsker deg en herlig adventskveld!
Klem fra meg!