fredag 17. desember 2010

Nissejenta
 I dag var det nissefest i barnehagen og Dunnislille var lita rødnissejente. Forklekjole med underkjole og rød fløyelsbukse frå Kappahl, Storesytera si Putti Plutti Pottnisselue, eit par strikkalabbar og storebror sine prinsetøfler...og nisseantrekket var i boks. 
Eg må innrømma at eg vart lettare stressa i går, då eg brått kom på at det skulle vere nissefest fredagen...og eg verken hadde tenkt på eller leita fram nokon av storesøskena sine gamle nisseantrekk...har jo x antal nissepyjamasar i ulike størrelsar og blånisseklede i alle variantar osv, men diverre svært så liten oversikt i år. 
Og for å gjere det litt enkelt for meg sjølv, reiste eg rett og slett på Åsane senter og kjøpte litt nytt. Nissekostymar og nissepyjamasar i rette størrelsen var ikkje å oppdrive...litt seint ute, kanskje, men eg fann heldigvis ein kjole som både kan vere nisse- og julekjole...to fluger i ein smekk...hihi! Ganske så fornøyd med det kjøpet. 
Bileta er tekne i barnehagen, i ettermiddag, då eg kom for å hente ei glad og utkvilt jente, som slettes ikkje ville gå heim, men heller ville rusle rundt i barnehagen og utforske alt mogeleg. 
Nissejenta vart til slutt påkledd under høglytte protestar...og  eg gjekk ut av barnehagen med eit litt stivt smil om munnen og  ein liten nisse under armen..;)
Sånn er det med den saken!
Heldigvis vart nissejenta fort blid att:)God natt og sov søtt!


1 kommentar:

Frøken Paris sa...

Söt nissejente altsaa!
Lenge siden jeg har vaert her naa:( Men kommer tilbake:)
Alors à bientô!