torsdag 2. desember 2010

Gyngehestar Hugsar du gyngehestane som såg på meg med store, blanke augo då eg pakka opp av adventskassen i går?
Eg hadde jo ikkje hjarta til å hive dei opp att på det iskalde loftet, så no heng den eine på den gamle speigelen eg har arva etter far min..."ungkarsspeigelen" hans, faktisk:)
Eg veit diverre ikkje kor han har fått tak i det eller kor gamalt det er, men han hadde det i alle fall då han møtte mamma...og eg overtok det då eg fekk eige rom i femteklassen. Synest det er fantastisk fint, trass i at det ikkje gjev heilt riktig speilbilete;)
Gyngehesten på Ungkarsspeigelen kjøpte eg på Birte Bo i Bergen for mange år sidan...sånne gyngehestar burde i grunnen vere enkle å lage tenker eg her eg sit...men eg har diverre heldigvis ikkje sirkelsag...eller er det stikksag det heiter?;)
Gyngehesten på biletet under, kjøpte eg faktisk på Sparkjøp i fjor og han står veldig lageleg til for Dunnislille...er ikkje så mykje han har fått stått i ro i dag, egentleg ;)
Adventsstaken bak er kjøpt på Åhléns for nokre år sidan, og er verkeleg etter min smak. Eg har i grunnen ikkje så sansen for desse tradisjonelle i tre med plastmansjettar. 
 Eg har så smått byrja å tenke på årets julekort og knipsar bilete i alle situasjonar for tida. I dag tok eg ein del bilete av Dunnislille då ho sov middagsluren sin...ho sov forresten heilt til halv fire i dag...ho er ikkje heilt i form, så eg lot ho sove heilt til ho vakna av seg sjølv...og det var ikkje så lurt, for ho sovna ikkje før nærmare halv elleve att i kveld.

I fjor rigga eg til eit aldri så lite og enkelt "fotostudio" på foreldresoverommet; med kvite laken, saueskinn og lysslynger...og dei to eldste ungane hadde på seg raude strømpebukser og nisseluer og Dunnislille hadde englevinger og greier...ja det vart ein del artige bilete, men kanskje litt tradisjonelt og oppkonstruert...
I år har eg lyst til å lage litt utradisjonelle julekort og held på å øve meg litt på redigering og montasje...vert spanande.
Ha ei fin natt!
Og sov søtt!

5 kommentarer:

giraffmamma sa...

For ei god jente! Godt å kose seg heime med mor. Og speilet var kjempefint! Julekortbilder, det er hardt arbeid he he, fire unger som skal se sånn noenlunde ut, i år skal jeg legge terskelen lavt og bare ta en runde med bilder. Tror jeg ... He he

Cherry Blossom Girl sa...

Gyngehester er sååå koselig. Dine var veldig fine!
Så lekkert speil du har! Lykke til med julekort bilder! Spennende prosjekt! Ha en fin fredag! Klem :)

Eple sa...

Så fine bilder du tar. jeg liker veldig godt nærbilderog speislet når det kommer frem så fine strukturer... det klarer du veldig bra!

Fine gyngehesten også :-)

Pia sa...

Se her, ja, flotte julebilder! God bedring til veslemor, det er liksom tida for feber og sykdom nå.

Ingvild sa...

Nydelig bilda av den lille! Du er veldig god til å å ta bilder...

Gyngehestene var kjempefine!

Ha en fin dag,
klem,I