søndag 12. desember 2010

Lussekattar
 I kveld har har eg baka lussekattar til morgondagen. Dunnisguten skal gå i Luciatog på skulen, og då me for ei stund sidan fekk lappe med heim med forespørsel om nokon ville bidra med baking, så meldte eg meg med glede. Eg likar å bake, og spesielt kjekt er det sjølvsagt når ein lykkast med deigen og resultatet vert både fint å sjå på og ikkje minst smakar godt.
  Oppskrifta eg har brukt denne gongen, er skulen si...ja, ho  fylgde med brevet me fekk. Eg har tidlegare prøvd ut fleire ulike oppskrifter, men no trur eg jammen at eg har fått ei som eg kjem til å bruke i åra framover, for denne var knakande god...og det vart lussekattane, òg:)
Planen for morgondagen, som var Luciafrukost i barnehagen, må diverre gå ut, for Dunnislille har mest sannsynleg fått omgangssjuke...
Eg har heldigvis baka så mykje at me har lussekattar til oss sjølve, også...
så eg får ta Luciafrukosten heime i morgon... 

Ha ei god natt!

Ps! Dersom det er nokon som er interessert i oppskrifta eg har brukt, så deler eg ho meir enn gjerne :)


1 kommentar:

Pia sa...

De så gode ut!
For første gang på mange år har vi ikke vært på noen Luciafeiring - har ingen barnehagebarn eller førsteklassinger i hus akkurat nå. Litt uvant, men litt griet å slippe stress med hvite kjortler og glitter (sjøl om jeg nå endelig har opparbeida meg et lite lager med hvite kjortler i de fleste størrelser;)