tirsdag 15. september 2009

Bursdag

Det har vore nok ein nydeleg dag (14 september)! Vakna av at DUNNISmannen, DUNNISjenta og DUNNISguten kom syngande inn på soverommet med frukostbrettet mellom seg. Utruleg koseleg å få frukost på senga...fekk servert kaffi, skive med Vossafår, kokt egg og muffins med lys på (klarte å blåse ut alle lysa) :) DUNNISjenta og DUNNISguten sat saman med meg og gomla muffins til frukost. Me har tradisjon på det hjå oss...alltid muffins til frukost når det er bursdag...med lys på. 
Dunnisbabyen vakna etter kvart og ville også ha frukost...for andre...tredje gong. Det har vorte ein god del fleire måltid på ho det siste døgeret. Hyppig amming er kjempeviktig når ein har tette melkekanalar, las eg på Lommelegen...så store delar av dagen har naturlegvis gått med til dette. 
Drista meg ein tur ut i dag for å røyste...med ull lag på lag for å halde meg varm...skal love deg at eg vart svett i den varme lufta...kunne heller ikkje kle av meg, men fekk i alle høve røysta :)
DUNNISmannen har baka og styrt på i fleire timar i dag...vart akkurat ferdig i tide til gjestane kom i sekstida. Kosa oss fyrst med muffins, sjokoladekake, rullekake, kjeks, is, snop, kaffi og brus...vart stappmette...og DUNNISborna noko energiske :) Deretter las eg kort og opna presangar...har fått masse fint: Ullpledd, vaffeljern, Body Shop-produkt, Roy Jacobsens nyaste bok: "Vidunderbarn", rutete sjal med sølvtrådar og ein søt, liten orkidé. Eg er kjempefornøyd og har verkeleg hatt ein kjekk og koseleg bursdag...trass i brystspreng og tette melkekanalar. 
No sit eg og nyt stillheita...med eit halvt auga på "Valgnatt" på NRK1...må innrømme at det er litt spanande sjølv om eg ikkje har fylgt så nøye med på valgkampen. Eg har jo vore heilt oppslukt i DUNNISbabyen siste månaden, så klart. 
Håpar på nok ein fin dag i morgon...og på bedre form, sånn at eg kanskje får overskudd til å begynne å strikke på djevellua eg har kjøpt garn til. Har også planar om å fotografere litt og få lagt inn fleire bilete. Gler meg!


1 kommentar:

Frøken Paris sa...

Så gøy at du har vært au pair i Paris!