søndag 4. juli 2010

MarkblomarHer er det på tide med litt oppfrisking, ser eg. 
Då passar det absolutt med ein frisk bunt med markblomar, tenker eg. Markblomar er desidert min favoritt no om sumaren...vilt og vakkert...og heilt gratis. 
Smørblom, Blåklokke, Enghumleblom, Hundekjeks, Storknebb, Marikåpeblom og Forglemmegei er nokre av dei eg likar aller best...sikkert fleire, òg, men det var desse eg hugsa mamna på no i kveldinga. 
Den rosa blomen på bileta over, hugsar eg derimot ikkje namnet på...kanskje nokon kan hjelpe meg? 
Yndig er han, i alle høve.

 

9 kommentarer:

Claire sa...

I love the colours of your photos!...

Rosa sa...

Er ikkje det der ein tjøreblom, skal tru? Ikkje heilt sikker, men innbiller meg ar den heiter det. Vakre markblomar - håpar du nyt gode sommardagar!

viviann sa...

Hei:) So fine bilder.. Eg elsker markblomster og.. Spesielt hundekjeks. Pynter so fint opp! Takk for koselig helsing paa bloggen;) Den kleskjeden har webside, men ikkje butikk, men kanskje det kjem ein dag.. Her er iallfall adressa: www.primark.ie
VELDIG masse billig der.. Ha ein kjempafin sommar! Klem fra Viviann

Pink lady sa...

Hei!

Ja, det er en kjekk butikk. Jeg har bare vært innom den ene gangen, nokså skjeldent jeg er ute i gågaten i grunn.

Ha en fin torsdagskveld du og:)

Klem Pink lady

Pink lady sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
giraffmamma sa...

Jeg ville og sagt at det ligner på tjæreblomst. Fine bilder! Markblomstene og markjordbærene er klare for plukking nå :)

Vibeke sa...

nydelige bilder!

sommerklem

Heidi sa...

Det finnes knapt noe vakrere enn en bukett med markblomster! Og nå har husets fireåring lært seg å plukke med nokså like lange stilker også, så da er det litt lettere å få bukettene i vaser :-)

Vannhull sa...

Hei :) Tusen takk for fin kommentar inne hos meg - og tusen takk for din stemme i Boligdrømmen! Dessverre gikk det ikke så bra - kanskje en annen gang ;)
Eli Ü