fredag 23. april 2010

Lopper 2
Ein del kjøkkenutstyr vart også med meg heim frå loppis forrige helg. Spesielt godt likar eg potetkuttaren av merket Villa...denne kjem nok til å bli brukt ein god del, er perfekt til å kutte opp grønsaker med til Wok, men også til dip, vil eg tru. Eg må teste han ut ein dag. 
Melittatrakta er vel mest til pynt, men eg kjem kanskje til å tørke støv av ho i ny og ne, og bruke ho til å trakte kaffi rett på termosen. Eg hugsar forresten godt kor godt det lukta på kjøkkenet til besteforeldra mine, då dei trakta kaffi på denne måten.
Den lyseblå korga er plassert oppi den minste vaskekummen på kjøkenet; fin til å ha oppvaskekostar og svampar oppi.
Rivjernet fekk vere med heim fordi det er mykje betre å halde i enn det eg har, dessutan har det fleire funksjonar, òg:)To bøker: "Alt om hagen - Stauder" og "Om mennesket", var der siste eg kjøpte den dagen.
Fine bøker med flotte bilete og illustrasjonar. 

Ei ny helg står for tur og heile fire loppemarked  går av stabelen i Bergen. Er eg heldig, vert det kanskje tid til ein liten tur innom eit av dei.

God helg til alle som kikkar innom!

3 kommentarer:

Ingvild sa...

Så fine lopper. Slik trakter er fin å ha når man skal på tur f.eks.

Lurt å kjøpe litt kjøkkenutstyr på loppemarked. Tror jeg skal se etter slikt neste gang. Har endel mangler når det gjelder kjøkkenredskaper.

Ha en fin helg,
klem,I

Pia sa...

Mange flotte funn! Ha ei flott helg, og lykke til med videre loppeleting!

Passelig dose sa...

Alle tinga du har fått med deg fra loppemarked kunne jeg også ha kjøpt :-) Jeg fant nylig en solid eggdeler, mye bedre enn de i plast!

Jeg jakter på hagebøker også for tida :-)